DEVETEAM OY TIETOSUOJASELOSTE

Seloste päivitetty 22.5.2018

1. Rekisterinpitäjä

Deveteam Oy
Yrttipellontie 1D
FI-90230, Oulu
Suomi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Erkki Lohiniva
Deveteam Oy
Yrttipellontie 1D
FI-90230, Oulu
Suomi

s-posti: erkki.lohiniva@deveteam.com

3. Rekisterin nimi

Deveteam Oy Ab:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Deveteam Oy:n asiakasviestintä ja muu asiakassuhteen hoitaminen, markkinointi, hallinta ja kehittäminen.
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja kaikista rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen toimiala, liikevaihtokoko tai -luokka, yrityskoko ja muut yrityksen toimintaa kuvaavat tiedot
  • Yrityksen yhteystiedot
  • Tiedot markkinointikiellosta
  • Verkkosivuston linkkien klikkaukset, lomakkeiden täytöt, selatut verkkosivut
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään, rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

7. Tietojen luovutus ja siirto

Tietoja säilytetään ja käsitellään ETA:n ulkopuolella Hubspot-järjestelmässä. Hubspot täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset henkilötietojen käsittelystä.
Tietoja ei luovuteta Deveteamin ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojaus ja tietoturva

Tiedot on tallennettu Hubspotin -palvelimelle, joka täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.
Työntekijöillä on oikeus päästä rekisterin tietoihin vain silloin, kun heidän työtehtävänsä sitä vaatii.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, korjata rekisteriin tallennettuja häntä koskevia tietoja ja/tai kieltää tietojensa käyttäminen ottamalla yhteyttä sähköpostitse rekisteriasioista vastaavaan henkilöön (kappale 2).

10. Evästeet

Käytämme myös evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita verkkosivulla www.deveteam.com. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita on sijoitettu laitteeseesi hyödyllisen tiedon keräämistä ja muistamista varten, verkkosivumme toiminallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Voimme käyttää evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita myös tilastollisiin tarkoituksiin kuten koostaaksemme tilastoja verkkosivun käytöstä ymmärtääksemme kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivua ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta.

Voit estää evästeiden asettamisen, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimeltasi. Koska evästeet mahdollistavat verkkosivumme toiminnan, evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa verkkosivun käytettävyyteen.

11. Selosteen muuttaminen

Meillä on oikeus muuttaa tätä Selostetta. Löydät aina viimeisimmän version tästä Selosteesta verkkosivuiltamme.

12. Ota yhteyttä

Voit kysyä tästä Selosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@deveteam.com.